Din grija pentru cei mici, parintii cauta intotdeauna sa ia cele mai bune decizii pentru acestia. Mai ales cand este vorba despre sanatate, preocuparea pentru a face alegerile potrivite este prioritatea oricarui parinte responsabil. Din randul provocarilor cu care orice parinte se confrunta de-a randul anilor, sanatatea vederii este una destul de frecvent intalnita.

Cu atat mai dese sunt vizitele la oftalmolog in ziua de astazi, cand utilizarea ecranelor luminoase este tot mai dificil de limitat in randul copiilor. Fie ca este vorba despre efectuarea temelor sau de jocuri de dezolvoltare, impactul radiatiilor emanate de acestea nu poate fi trecut cu vederea.

Desigur, si altele sunt motivele pentru care parintii ajung cu copii la oftalmolog pentru ca acestia acuza probleme de vedere. Afectiuni cu care s-au nascut sau care s-au dezvoltat in primii ani de viata, precum si efectele razelor solare, printre altele, sunt cauze pentru care diverse simptome se manifesta la nivelul ochilor in curs de dezvoltare.

Indiferent de motivul pentru care este necesar un control oftalmologic, la clinica Kidoptik din Bucuresti orice parinte poate pasi cu incredere. Cu servicii special dedicate copiilor, acesta face ca totul sa fie mai usor atat pentru pacient, cat si pentru adulti. Grija ca cei mici nu vor colabora suficient pentru ca examinarea sa fie precisa si sigura nu exista aici!

Sanatatea vederii la copii, in maini de incredere la Kidoptik

Este esential ca medicii care evalueaza sanatatea ochilor sa fie specilisti in ramura oftalmologica pediatrica, iar la Kidoptik doctorii au inalta competenta in rezolvarea problemelor ce tin de vederea copiilor. Si experienta dobandita de acestia in Spitalul Militar Bucuresti, respectiv in Spitalul Universitar Bucuresti, isi spune cuvantul.

Cand vine vorba despre servicii de oftalmologie copii, aici parintii isi duc copii cu incredere. Medicii iubesc copiii si s-au dedicat crearii unor conditii excelente pentru examinarea ochilor acestora, favorizand o dezvoltare sanatoasa a vederii.

Cabinetele in care au loc examinarile oftalmologice sunt astfel dotate cu aparate de ultima generatie japoneze si germane, care sunt special destinate copiilor.

Acestea fac posibila testarea precisa a dioptriilor la copii. Un aparat vedeta in acest sens este Plus Optix, acesta fiind conceput pentru a determina dioptriile la copii. Totul se desfasoara intr-o ambianta placuta, relaxanta si prietenoasa.

Aparatele ultraperformante din dotare asigura o examinare usoara, care nu traumatizeaza si nici nu sperie copiii. Mai mult decat atat, timpul de examinare este de cateva secunde. Practic atat trebuie sa stea concentrati copiii pentru a putea pune un diagnostic.

Mai mult decat atat, exista si posibilitatea de a efectua controlul fara a utiliza picaturi. Desigur, asta va depinde si de recomandarea medicului specialist.
Astfel de motive ii fac pe parinti sa apeleze cu incredere la serviciile clinicii Kidoptik atunci cand au nevoie. Mai multe informatii despre serviciile prestate gasesc cei interesati pe pagina oficiala a clinicii – Kidoptik.ro.

5 thoughts on “Servicii de oftalmologie pentru copii complete, la clinica Kidoptik din Bucuresti

  1. Sunt impresionata de diversitatea plantelor prezentate in acest articol. De la plante suculente la ferigi sau palmieri, exista o varietate mare de optiuni pentru oricine isi doreste sa aduca natura in locuinta sa.

  2. Interesant modul in care sunt prezentate beneficiile plantelor de apartament pentru sanatatea noastra. Am aflat multe lucruri noi citind acest articol si acum ma gandesc sa imi achizitionez si eu cateva plante pentru casa.

  3. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre plantele de apartament. Imi place ca au fost incluse si imagini care sa ilustreze diferitele tipuri de plante prezentate.

  4. Ma bucur ca am descoperit acest articol care dezvaluie toate secretele fructelor de padure. Nu stiam ca aceste mici delicii pot avea un impact atat de mare asupra sanatatii noastre. Dupa ce am citit acest articol, sunt hotarat sa imi cresc consumul de fructe de padure si sa profit din plin de beneficiile lor.

  5. Articolul prezinta informatii foarte interesante despre beneficiile consumului de fructe de padure pentru sanatate. Este impresionant sa aflam cate vitamine si antioxidanti contin aceste fructe si cum pot contribui la intarirea sistemului imunitar. Recomand tuturor sa includa in dieta zilnica cat mai multe fructe de padure pentru a beneficia de proprietatile lor minunate.

Comments are closed.