Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r88428eman/public_html/celtis.ro/wp-content/themes/chromenews/functions.php on line 450

In orice moment poti avea senzatia ca te-ai plictisit de spatiul in care locuiesti. O schimbare este oricand binevenita, mai ales ca aceasta iti poate oferi senzatia unei alte vieti.

De cele mai multe ori, reamenajarea unei locuinte implica nu numai timp mult, ci si cheltuieli pe masura, iar pentru a nu intrece masura, renunti la a mai face ceva si te resemnezi la gandul ca poti locui in continuare in ea ca si pana in acel moment.

Ei bine, exista si solutii la care poti apela pentru a-ti reinventa locuinta intr-un mod inedit, iar schimbarea decorului se poate face si rapid, si cu putini bani. Iata cele mai de efect 5 modificari pe care le poti face in acest sens.

Schimba locul obiectelor de mobilier

Unul dintre lucrurile pe care le poti face atunci cand te-ai saturat de modul in care arata o anumita incapere din locuinta sau chiar intreaga locuinta este sa reasezi obiectele de mobilier – un joc de lego pe care il reinventezi.

Schimba locul patului, aseaza dulapul intr-o alta pozitie si fa combinatii la care nu te-ai fi putut gandi pana in acest moment lasandu-ti, pur si simplu, imaginatia sa isi joace rolul.

Te poti inspira si din decorurile pe care le-ai vazut in alte locuinte sau poti deschide o pagina de internet sau o revista pentru a gasi inspiratia necesara.

Scapa de obiectele inutile

Nu mai lasa obiectele inutile sa atraga atentia asupra lor si sa creeze un spatiu aglomerat de care nu ai nevoie.

Daca este vorba despre obiecte pe care nu le folosesti cel putin o data la cateva zile, atunci pune-le in spatii speciale de depozitare si foloseste-le atunci cand ai nevoie de ele, dupa care le pui iarasi la loc.

De obiectele total inutile, scapa si invata-te sa nu te mai atasezi de lucrurile materiale – vei constata ca locuinta ta va arata mai bine atunci cand ai mai mult loc sa faci ceea ce iti place.

Schimba perdele, draperii, covoare

Cand vrei sa schimbi tematica sau culoarea locuintei, indreapta-te spre schimbarea draperiilor, perdelelor sau covoarelor.

Nu trebuie ca acestea sa fie asortate neaparat cu canapeaua sau cu obiectele de mobilier – poti alege tonuri contrastante care sa creeze un efect surprinzator. Poti alege un covor cu ajutorul caruia sa reinventezi sufrageria sau o perdea pe care sa o asortezi cu asternuturile din dormitor.

Iluminarea, de la simplu la efecte neasteptate

Daca nu te-ai gandit pana acum la efectele neasteptate pe care le poate crea o simpla lampa, a venit momentul sa incerci noi experiente. Poti schimba total aspectul unei incaperi prin simpla pozitionare a unei lumini suplimentare intr-un anume spatiu.

Poti schimba culorile luminii, poti trece de la alb rece la alb cald sau chiar la diverse lumini, poti pune accentul in alte locuri ca pana acum – ai numeroase variante de a schimba decorul punand accentul pe luminile pe care le folosesti.

Alege obiecte de decor inedite

A trecut vremea bibelourilor din portelan, insa obiectele de decor s-au reinventat si le poti gasi in orice moment pe cele potrivite pentru o locuinta moderna.

Alege tablouri cu licheni, plante decorative, o vaza din sticla plina cu pietre colorate sau orice obiect de decor consideri ca te reprezinta pentru a-l pune in centrul locuintei, astfel incat sa defineasca atmosfera pe care doresti sa o creezi.

7 thoughts on “Schimba decorul rapid si cu bani putini: 5 modificari de efect pentru locuinta ta

  1. Sunt impresionat de initiativele prezentate in articol, precum plantarea de copaci sau crearea de habitate pentru animale. Aceste actiuni ar trebui sa fie sustinute atat la nivel individual, cat si la nivel guvernamental pentru a avea un impact semnificativ asupra mediului.

  2. Articolul mi-a deschis ochii asupra problemelor legate de defrisarile masive si pierderea habitatelor naturale. Este important sa ne implicam activ in protejarea padurilor si a speciilor animale si vegetale aflate in pericol de disparitie.

  3. Am apreciat modul in care autorul a prezentat informatiile, folosind exemple si studii de caz relevante. Aceasta a contribuit la o mai buna intelegere a subiectului si a impactului pe care il avem asupra ecosistemelor naturale.

  4. Articolul este foarte bine documentat si ofera o perspectiva interesanta asupra subiectului abordat. Sunt de acord cu autorul in ceea ce priveste importanta protejarii mediului inconjurator si necesitatea adoptarii unor masuri concrete pentru conservarea biodiversitatii.

  5. Consider ca acest articol este o resursa valoroasa pentru cei care doresc sa isi extinda cunostintele despre subiectul respectiv. Autorul a abordat subiectul intr-un mod clar si concis, facilitand intelegerea cititorilor.

  6. Am fost impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Detaliile furnizate au fost extrem de utile si m-au ajutat sa inteleg mai bine contextul discutat.

  7. Articolul este foarte informativ si mi-a oferit o perspectiva noua asupra subiectului discutat. Aprecierea si recunoasterea eforturilor depuse de catre autor sunt evidente in acest text.

Comments are closed.