Anul 2021 a insemnat vanzari record pentru DABSTORE.ro, unul dintre cele mai noi magazine online lansate in Romania. Pentru prima data de la infiintare, DAB MSP, compania care detine magazinul online, raporteaza o cifra de afaceri neta de peste 1,4 milioane de euro.

Desi anul 2020 a fost la randul sau un record al vanzarilor online datorita debutului pandemiei de COVID-19, compania inregistrand o cifra de afaceri de 1,3 milioane de euro, in 2021 trendul vanzarilor a fost in continuare ascendent.

In 2021 din depozitul DABSTORE au fost livrate comenzi online catre peste 20.000 de clienti din toata Romania, in crestere cu 7,7% fata de 2020. Cea mai mare crestere inregistrata a fost pe segmentul de produse Apple unde vanzarile noilor iPhone, iPad si MacBook au depasit toate asteptarile companiei. Daca in 2020 vanzarile produselor Apple au reprezentat in jur de 15-20% din cifra de afaceri, la finalul anului 2021 acestea au atins si chiar depasit 40%.

Pe langa arhicunoscutele deja produse ale Apple, DABSTORE are in portofoliu peste 30.000 de produse IT&C disponibile pentru livrare in 24h oriunde in Romania.

„Desi in 2018 cand am lansat magazinul online ne doream sa concuram cu marii retaileri din Romania prin comercializarea de electrocasnice si televizoare, in 2021 ne-am dat seama ca am plecat pe un drum foarte aglomerat si cu multe probleme de logistica.

Am sters rapid cu buretele tot ceea ce ne-am propus la inceput si am decis sa mergem in directia care a facut din DAB MSP o companie apreciata de clienti premium chiar din 2008: IT-ul cu accent pe Apple, Sistemele de Securitate Fizica si Solutiile Smart Home”, explica Bogdan Dragomir, CEO DABSTORE.

Investitii de 100.000 de euro in automatizari, logistica si in infrastructura IT.

Compania a investit peste 100.000 de euro in ultimii 2 ani in automatizarea proceselor de business din logistica si in infrastructura IT. La prima vedere suma investita in tehnologie nu pare exagerata insa DABSTORE implementeaza peste 70% dintre solutii cu propria echipa de ingineri IT. Compania lucreaza cu un singur furnizor extern in IT, pentru dezvoltarea software-ului de eCommerce.

Stocuri sincronizate in timp real cu depozitul si termen de livrare corect

DABSTORE.ro este unul dintre putinele magazine online din Romania care afiseaza stocul produselor din depozitul propriu si al furnizorilor in timp real. Avand o sincronizare la minut intre toate gestiunile, inclusiv ale furnizorilor, utilizatorul poate comanda doar produsele disponibile 100%. Compania pune foarte mare accent pe satisfactia clientului din online.

Tinta DABSTORE in 2022: Dezvoltarea automatizarilor si cresterea cu 50% a cifrei de afaceri fata de 2021.

Despre DAB MSP, compania din spatele DABSTORE.ro

Fondata in 2008 in Ploiesti cu capital 100% romanesc, DAB MSP este o companie care timp de 10 ani a activat exclusiv in domeniul IT. Din 2008 pana in 2018 a fost doar furnizor de servicii IT premium pentru companii iar din 2018 a lansat propriul magazin online pentru pasionatii de tehnologie, DABSTORE.

Contact Marketing & Presa:
Bogdan Dragomir
CEO, DABSTORE & DAB MSP ROMANIA
E-mail: comunicare@dabstore.ro
Telefon: +4 021 9792

7 thoughts on “DABSTORE.ro raporteaza pentru 2021 o cifra de afaceri de peste 1,4 milioane de euro

  1. Interesant modul in care sunt prezentate beneficiile consumului de fructe de padure pentru organism. Mi-ar placea sa vad si studii sau cercetari stiintifice care sa confirme aceste afirmatii, dar articolul ofera totusi informatii valoroase pentru cei interesati de o alimentatie sanatoasa.

  2. Am aflat multe lucruri noi citind acest articol, cum ar fi faptul ca fructele de padure sunt bogate in antioxidanti si fibre. De acum inainte, voi incerca sa consum mai des aceste fructe pentru a beneficia de efectele lor pozitive asupra sanatatii.

  3. Articolul este foarte bine documentat si ofera informatii utile despre beneficiile consumului de fructe de padure. Imi place ca sunt prezentate si variantele de preparare a acestora, care le pot face mai atragatoare pentru cei care nu le consuma in mod obisnuit.

  4. Este impresionant modul in care autorul a reusit sa sintetizeze atat de multe informatii intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititori. Recomand acest articol tuturor celor interesati de subiectul abordat.

  5. As fi apreciat mai multe exemple practice sau studii de caz pentru a ilustra ideile prezentate in articol. Totusi, informatiile oferite sunt foarte utile si pot constitui un punct de plecare pentru o cercetare mai profunda.

  6. Consider ca autorul a abordat un punct de vedere foarte relevant si important in ceea ce priveste tema discutata. Argumentele prezentate sunt solide si bine documentate.

  7. Articolul este foarte interesant si aprofundeaza subiectul cu multa atentie. Mi-a placut modul in care sunt prezentate informatiile si am invatat multe lucruri noi citind acest material.

Comments are closed.